söndag 12 april 2015

Bloppis. Till salu!


Har en del godbitar hemma som tyvärr bara blivit liggande hemma utan att använts sådär flitigt. Kanske att någon annan kan glädjas av dem? Har inget fast pris utan hör av dig om du är intresserad så hittar vi säkert ett pris som passar oss båda! 
Otroligt fin gammal sailorkrage. Den är väldigt välsydd. Kan piffa upp en vanlig outfit eller bara ligga framme som en fin inredningsdetalj. Odd Mollykofta storlek 4. Denna godbiten är jag egentligen inte helt säker på att jag ens vill sälja men jag har inte använt den på länge av någon anledning. Men säljer man, kan man köpa mer! 
Mjuk och go vintagekofta storlek 42. Har endast använt den två gånger men den ser i princip oanvänd ut. Inte riktigt så julröd som den ser ut på bilden...


Stretchig och mjuk klänning i XL från Hellbunny. Den är lite annorlunda för ryggen går att knäppa upp och vända ut (tyget på innersidan är röd/svartprickigt). Och det bästa, klänningen har fickor! 


Oanvända sailorklänning från Queen of Holloway. Den hade använts flitigt av mig om det inte vore för att den är lite för liten (nackdelen med att handla på nätet). 

2 kommentarer:

  1. Den sista klänningen är ju superfin! Vill också sälja de märket men är ju så förbannat dyrt!

    SvaraRadera
  2. Hallå! Om du har tyllkjolen från Emmy Design som sålde kring 2013, så maila :)

    SvaraRadera